Oslo tv-benk

Hvit/eik struktur - bred type med 2 skuffer + 4 hyller. Metalluttrekk i skuffer. Ben i massiv eik.
På lager
Art. nr.
243918
Pris Kr  1 999
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Oslo er bred serie i klassisk moderne design bestående av mange forskjellige møbler, som passer inn i de fleste rom i hjemmet. To fargekombinasjoner: hvit/eik og hvit/sort. Med sin folierte overflate er den lett å holde ren og fri for fingermerker. Metalluttrekk i skuffer, ben i massiv eik. Enkel montering. Oslo-møblene er fine å kombinere sammen. Serien leveres av Tvilum, som spesialiserer seg på å levere klassisk, flat-pack møbler til en god pris.
Produktfordeler
Oslo TV-benk fra Tvilum. TV-benken er laget i et moderne design med 4 store hvite hyller og 2 sorte skuffer som passer perfekt til å oppbevare fjernkontroller og andre småting. TV-benken har en skandinavisk stil som passer inn i de fleste hjem. • 4 innv. hyller • 2 skuffer • Maksvekt 10 kg • Foliert sponplate
Mål og vekt
  1. Dybde 39,1 cm
  2. Høyde 57,4 cm
  3. Bredde 117,1 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse