Match TV-benk

Eik struktur/hvit.
På lager
Art. nr.
257999
Pris Kr  2 799
Serie
Frittstående tv-benk i lyst design. Moderne praktisk tv-benk med metalluttrekk i skuffer. Serien leveres av Tvilum, som spesialiserer seg på å levere klassisk, flat-pack møbler til en god pris.
Produktfordeler
Match TV-benk i eik med hvit detalj på forsiden. En slik TV-benk passer godt til stuen. Du kan velge å plassere TVen direkte på bordplaten. I tillegg er det fortsatt plass til å sette noen av sitt dekorative interiør ved siden av. TV-bordet har hyller for praktisk oppbevaring av fjernkontroller, ukentlige magasiner og blader hvis du vil ha det. Hvis du har en TV som henger på veggen, vil det også passe bra. • Maks 28 kg • Metalluttrekk i skuffer • Foliert sponplate
Mål og vekt
  1. Dybde 40,3 cm
  2. Høyde 45,9 cm
  3. Bredde 172,6 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse