Paris TV-benk

2-skyvedører m/glass. 3 glasshyller (maks 60kg). Hvit.
På lager
Art. nr.
182920
Pris Kr  2 699
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Med Paris har du en komplett møbelserie til stuen, soverommet, entréen og spisestuen. Serien er en bred serie i klassisk design som dekker mange behov i hjemmet. Med Paris har det blitt designet en møbelserie som skaper varme, ro og rene omgivelser med sine gjennomgående hvite og naturlige farger, landlig design og romantiske detaljer. Foliert sponplate finnes i hel hvit eller fargekombinasjon hvit med eik topplate. Metalluttrekk i skuffer, dype skuffer og mulighet for høydejustering.
Produktfordeler
TV-møbel i hvit med glasshyller. Enkelt design med rene linjer. Klassiske møbler til en god pris. Tilgjengelig i eik og hvit. Benken har skyvedører i glass med antikk-lignende metallgrep som gir et shabby-chic uttrykk. Hyllerommene har utskjæring til kabler slik at du uten problemer kan koble til elektronisk utstyr til TV-en. • Maksvekt 60 kg • Foliert sponplate
Mål og vekt
  1. Dybde 41,6 cm
  2. Høyde 50,68 cm
  3. Bredde 149,4 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse