KVANDE OG NORDVIK
KVANDE OG NORDVIK

Storgård tv-benk

Sort. Provence antikk underfarge og plate.
På lager
Art. nr.
208662001
Pris nå Kr  8 955 Før Kr  9 950
Spar Kr 995,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-10% Rabatt
Serie
Storgård er en romantisk møbelserie med flotte utskjæringer og klassisk design. Her finner du møbler med et særegent preg. Serien består av skap, spisestuer og soveromsmøbler. Hele serien leveres i mange varianter og med mange muligheter. Alle møbler fra Kvande & Nordvik kan leveres i valgfri farge etter NCS-kode. Det er også mulig å tilpasse etter mål på noen av våre modeller. Kvande & Nordvik Møbelfabrikk AS har siden 1968 produsert møbler av norsk furu - et miljøvennlig og fornybart treslag. Ved bruk av moderne teknologi og fremstillingsmetoder er gamle håndverkstradisjoner overført til industriell møbelproduksjon.
Produktfordeler
Storgård TV-benk i en sort aldringsmalt utgave med provence antikk underfarge og plate. Storgård TV-benk er en romslig TV-benk med god plass til både elektronikk og mer. TV-benken har tre skuffer og et skap med en hylle i. Storgård møbler har masse sjarm. Møblene har mange gode og perfekte detaljer. Vakre håndtak bidrar til å sette den rustikke stilen. • Norskprodusert heltre furu • Kan leveres i valgfri farge, og flere varianter • Kan leveres med tett sokkel
Mål og vekt
  1. Lengde 108 cm
  2. Dybde 43 cm
  3. Høyde 58 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse