Hinrik tv-benk

B3. Hvitlakk, tredører, sort glasstopp-plate (obs. bildet kan avvike noe i farge).
På lager
Art. nr.
258979
Pris Kr  7 190
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Hinrik er ekte finsk håndverk på sitt aller beste! Her tilvirkes møbler med et tidløst, skandinavisk formspråk, og en kvalitet som både kjennes og synes. Serien er samtidig modulbasert slik at du kan bygge din egen løsning. Velg overflate, høyde, bredde, skapdører og skuffer etter et rikt utvalg. Du kan velge mellom flere farger og finisher; hvit lakk, hvit eik, eik natur, valnøtt og sort ask. Hinrik leveres med tredører med eller uten profil og lekre glassdører med ramme i tre. Du kan også velge flotte glasshyller i frostet glass, LED belysning eller topplater av glass eller stenkompositt. Serien består av skjenker, TV-benker og vitrineskap.
Produktfordeler
Hinrik TV-benk er en klassisk og moderne møbel med rene, rette linjer. Møblene representerer det stilrene og tidløse i moderne skandinaviske design. Bygg selv, etter dine ønsker og behov. Mulighetene er mange!
 • Tredører / glassdører / skuffer
 • Topp-plate i glass / kompositt Led-lys / klassisk lys
 • Ferdig monterte moduler.
 • Soft-close på tredør / vitrinedør
 • Hvit lakk, mdf
 • Mål og vekt
  1. Dybde 39 cm
  2. Høyde 60 cm
  3. Bredde 130 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse