Oslo bokhylle

FAST LAVPRIS. Hvit/eik struktur med 1 skuff. Metalluttrekk i skuff. Ben i massiv eik.
På lager
Art. nr.
243912
Pris Kr  1 699
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Oslo er bred serie i klassisk moderne design bestående av mange forskjellige møbler, som passer inn i de fleste rom i hjemmet. To fargekombinasjoner: hvit/eik og hvit/sort. Med sin folierte overflate er den lett å holde ren og fri for fingermerker. Metalluttrekk i skuffer, ben i massiv eik. Enkel montering. Oslo-møblene er fine å kombinere sammen. Serien leveres av Tvilum, som spesialiserer seg på å levere klassisk, flat-pack møbler til en god pris.
Produktfordeler
Smart hylle fra Tvilum. Trapphuset er med 5 hvite hyller og en skuff som er praktisk å ha i hjemmet. Bruk den på kontoret, i stuen eller i barnas rom. Oslo er en bred møbelserie i klassisk moderne design som dekker mange av hjemmets behov. Møblene er i skandinavisk stil, med lyse fargevalg og passer godt inn i de fleste hjem.
 • 5 hyller og 1 skuff
 • Bokhylle er formet som en stige
 • Maksvekt 10 kg
 • Sponplate
 • Moderne skandinavisk stil
 • Mål og vekt
  1. Dybde 48,1 cm
  2. Høyde 180,4 cm
  3. Bredde 55,1 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse