Oslo reol

FAST LAVPRIS. Hvit/eik struktur med 2 skuffer og 1 dør. Metalluttrekk i skuffer. Ben i massiv eik.
På lager
Art. nr.
243911
Pris Kr  2 399
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Oslo er bred serie i klassisk moderne design bestående av mange forskjellige møbler, som passer inn i de fleste rom i hjemmet. To fargekombinasjoner: hvit/eik og hvit/sort. Med sin folierte overflate er den lett å holde ren og fri for fingermerker. Metalluttrekk i skuffer, ben i massiv eik. Enkel montering. Oslo-møblene er fine å kombinere sammen. Serien leveres av Tvilum, som spesialiserer seg på å levere klassisk, flat-pack møbler til en god pris.
Produktfordeler
Skap/reol med 2 hyller, 2 skuffer og 1 dør. Reolen gir praktisk lagringsplass og er i klassisk moderne stil, med lyse fargevalg og rene, rette linjer som passer godt i de fleste hjem. Møblene er i skandinaviskinspirert stil. • God plass til oppbevaring • 2 hyller, 2 skuffer og 1 dør • Lett å rengjøre
Mål og vekt
  1. Dybde 39,1 cm
  2. Høyde 171,3 cm
  3. Bredde 50,1 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse