Paris hengevitrine (modul)

Hvit med 2 glassdører og 4 glasshyller. Skjenk/underdel kommer i tillegg i pris.
På lager
Art. nr.
183128
Pris Kr  2 999
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Med Paris har du en komplett møbelserie til stuen, soverommet, entréen og spisestuen. Serien er en bred serie i klassisk design som dekker mange behov i hjemmet. Med Paris har det blitt designet en møbelserie som skaper varme, ro og rene omgivelser med sine gjennomgående hvite og naturlige farger, landlig design og romantiske detaljer. Foliert sponplate finnes i hel hvit eller fargekombinasjon hvit med eik topplate. Metalluttrekk i skuffer, dype skuffer og mulighet for høydejustering.
Produktfordeler
Hengemodul i klassisk design fra Tvilum. 2 glassdører og 4 glasshyller. Kan også stå på gulv. Paris-serien fra Tvilum er for deg som foretrekker en klassisk kolleksjon av møbler. Kolleksjonens vakre uttrykk understrekes med sprosser i vitrineskapet og håndtak med et antikk look og utskjæringer. • 2 glassdører og 4 glasshyller • Foliebelagt sponplate
Mål og vekt
  1. Dybde 36,6 cm
  2. Høyde 112,5 cm
  3. Bredde 98,8 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse