Paris hengevitrine (modul)

Eik struktur med 3-glassdører og 6-glasshyller.
På lager
Art. nr.
234666
Pris nå Kr  2 399 Før Kr  2 999
Spar Kr 600,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-20% Rabatt
Serie
Med Paris har du en komplett møbelserie til stuen, soverommet, entréen og spisestuen. Serien er en bred serie i klassisk design som dekker mange behov i hjemmet. Med Paris har det blitt designet en møbelserie som skaper varme, ro og rene omgivelser med sine gjennomgående hvite og naturlige farger, landlig design og romantiske detaljer. Foliert sponplate finnes i hel hvit eller fargekombinasjon hvit med eik topplate. Metalluttrekk i skuffer, dype skuffer og mulighet for høydejustering.
Produktfordeler
Elegant hengevitrine i eik med regulerbare glasshyller og 3 flotte glassdører. Ideelt til oppbevaring av porselen og glass. Herdet glass og lett å rengjøre. Kan monteres på veggen eller settes sammen med et annet Paris-reolmodul. • 3 glassdører • Foliebelagt sponplate
Mål og vekt
  1. Dybde 36,6 cm
  2. Høyde 112,5 cm
  3. Bredde 143,7 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse