Brax hylle

Salvia.
På lager
Art. nr.
275524
Pris Kr  0
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Brax er en fargerik og leken hyllekolleksjon. Brax hylle har fire hyller med to festemidler til vegg for å hindre at den faller over. En hylle som passer nesten alle rommene i huset. På kjøkkenet for alle kokebøker, i barnas rom for både leker og bøker eller hvorfor ikke på badet. Skap et fargerikt og kreativt hjem ved å kombinere flere Brax hyller ved siden av hverandre, gjerne i forskjellige farger. Brax er designet av Tenzo, laget i Sverige.
Produktfordeler
Med denne stigereolen blir det enkelt å innrede og ommøblere når du trenger forandring. Reolen er lettplassert og enkel å flytte og skal bare lenes opp etter veggen. Bruk stigereolen som oppbevaringsmøbel til pynteting eller som en moderne bokreol i stuen.
 • Lett å plassere
 • 4 praktiske hyller
 • Festes i veggen
 • Mål og vekt
  1. Dybde 25 cm
  2. Høyde 180 cm
  3. Bredde 40 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse