Brax hylle

Duvblå.
På lager
Art. nr.
275523
Pris Kr  995
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Brax er en fargerik og leken hyllekolleksjon. Brax hylle har fire hyller med to festemidler til vegg for å hindre at den faller over. En hylle som passer nesten alle rommene i huset. På kjøkkenet for alle kokebøker, i barnas rom for både leker og bøker eller hvorfor ikke på badet. Skap et fargerikt og kreativt hjem ved å kombinere flere Brax hyller ved siden av hverandre, gjerne i forskjellige farger. Brax er designet av Tenzo, laget i Sverige.
Produktfordeler
Med denne stigereolen blir det enkelt å innrede og ommøblere når du trenger forandring. Reolen er lettplassert og enkel å flytte og skal bare lenes opp etter veggen. Bruk stigereolen som oppbevaringsmøbel til pynteting eller som en moderne bokreol i stuen.
 • Lett å plassere
 • 4 praktiske hyller
 • Festes i veggen
 • Mål og vekt
  1. Dybde 25 cm
  2. Høyde 180 cm
  3. Bredde 40 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse