Nordli vitrineskap

Hvitoljet. Eik/finer.
På lager
Art. nr.
229412
Pris Kr  12 995
Serie
Nordli er en hvitoljet spisestue-serie i en klassisk nordisk stil. Nordli er en større serie som består av 1 dørs vitrineskap, 2 dørs vitrineskap, spisebord, spisestoler, skjenk, TV benk, Buffe. Passer godt å kombinere med Nordli spisestol. La deg henføre av denne fantastiske spisestuen i topp kvalitet. Produsert i Europa.
Produktfordeler
Med enkle og rene linjer har vitrineskapet et nordisk inspirert design. Vitrineskapet har to store flater av glass som kan brukes til å vise frem hvem du er og hvilken personlighet du har. Pynt for eksempel med fargerike vaser, dine fineste glass, og personlige minner i skapet slik at innredningen speiler personligheten din.
 • Vitrineskap i klassisk nordisk stil
 • Med LED-lys
 • Skapene leveres ferdig montert
 • Mål og vekt
  1. Lengde 106 cm
  2. Dybde 40 cm
  3. Høyde 185 cm
  4. Bredde 106 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse