Nomi vitrineskap

antikk hvit, poppel, MDF og glass
På lager
Art. nr.
257993
Pris Kr  8 395
Serie
Nomi-serien er en klassisk spisestue-serie i antikk hvitfarge. Serien består av 2 dørs vitrineskap, 1 dørs vitrineskap, skjenk, spisebord med kryssben 180x100 cm med mulighet for 2 klaffer (inntil 12 sitteplasser) og spisebord med kuleben 180x100 med mulighet for 2 klaffer (inntil 12 sitteplasser). Skapene leveres ferdig montert.
Produktfordeler
Lekkert, luftig og klassisk vitrineskap med glasskap både i front og på sidene. Skapet er lakkert i antikk hvit og har en lekre kontrastfulle metallgrep. Vitrineskapet gir deg muligheten til å vise frem din fineste porselen og glasser. Skapet passer perfekt inn i det stil rene, klassiske hjemmet.
 • 3 glasshyller overskap og 1 glasshylle underskap
 • Mål og vekt
  1. Dybde 43 cm
  2. Høyde 200 cm
  3. Bredde 67,5 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse