Nomi vitrineskap

antikk hvit poppel/MDF, 2-dører 2-skuffer
På lager
Art. nr.
241676
Pris Kr  9 995
Serie
Nomi-serien er en klassisk spisestue-serie i antikk hvitfarge. Serien består av 2 dørs vitrineskap, 1 dørs vitrineskap, skjenk, spisebord med kryssben 180x100 cm med mulighet for 2 klaffer (inntil 12 sitteplasser) og spisebord med kuleben 180x100 med mulighet for 2 klaffer (inntil 12 sitteplasser). Skapene leveres ferdig montert.
Produktfordeler
Lekkert, luftig og klassisk vitrineskap med glasskap. Skapet er lakkert i antikk hvit og har en lekre kontrastfulle metallgrep. Skapet tilbyr god lagringsplass og glassskapene gir deg også muligheten til å vise frem din fineste porselen og glasser. Skapet passer perfekt inn i det stil rene, klassiske hjemmet.
 • 2 hyller i overskap, 1 hylle i underskap
 • Hyllene er av tre
 • Ferdig montert
 • Mål og vekt
  1. Lengde 51 cm
  2. Dybde 45 cm
  3. Høyde 195 cm
  4. Bredde 102 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse