Cascade skjenk

S5 sort eik, hvitt glass, B70 sokkel.
På lager
Art. nr.
262259001
Pris Kr  23 495
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
En komplett møbelserie i eik for stue og spisestue. Kombinasjonen av vakkert tre, stål og frostet glass i moderne stil gjør Cascade-serien unik. I mer enn 50 år har det familieeide Mintjens Group produsert høykvalitets eikemøbler i byen Westmalle. «Made in Belgium» er ikke bare et slagord. Cascade-serien består av sofabord, skrivebord, spisebord, skjenker, vitriner og reoler. Leveres i 6 forskjellige beisfarger. Skapene kan leveres med tresokkel, metallsokkel eller som hengeskap. Glass eller tre på skapene. Ta turen innom Møbelringen for å se mulighetene.
Produktfordeler
Moderne skjenk med 3 dører og skuffeseksjon. Skuffefrontene er i glass. Topplate i glass, men kan også leveres med finért topp. Tresokkel, metallsokkel eller som hengeskap. Skjenken er både stilig og gir praktisk oppbevaringsplass. Cascade er en tøff skjenk som passer inn i de fleste hjemmene og er lette å innrede med.
 • Eik
 • Toppplate i glass
 • Tresokkel
 • Mål og vekt
  1. Dybde 46 cm
  2. Høyde 79 cm
  3. Bredde 241 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse