Cascade vitrineskap

Farge S8 hvitvasket eik. B70 tresokkel. Inkl. LED-lys.
På lager
Art. nr.
262245001
Pris Kr  10 595
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
En komplett møbelserie i eik for stue og spisestue. Kombinasjonen av vakkert tre, stål og frostet glass i moderne stil gjør Cascade-serien unik. I mer enn 50 år har det familieeide Mintjens Group produsert høykvalitets eikemøbler i byen Westmalle. «Made in Belgium» er ikke bare et slagord. Cascade-serien består av sofabord, skrivebord, spisebord, skjenker, vitriner og reoler. Leveres i 6 forskjellige beisfarger. Skapene kan leveres med tresokkel, metallsokkel eller som hengeskap. Glass eller tre på skapene. Ta turen innom Møbelringen for å se mulighetene.
Produktfordeler
Moderne vitrineskap i sort tre med glassdører. Leveres med tresokkel eller metallsokkel. Med et vitrineskap får du ekstra oppbevaringsplass til alt det, du ikke har plass til andre steder. Du får også et stilig møbel, som vil stå bra til de fleste rommene.
 • Eik
 • Glassdør
 • Tresokkel
 • Flere farger
 • Lys inkludert
 • Mål og vekt
  1. Dybde 46 cm
  2. Høyde 181 cm
  3. Bredde 60 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse