Capella skap

Sortbeiset eik, finér (eik).
På lager
Art. nr.
160962
Pris Kr  5 099
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Capella er en serie tidløse møbler fra Canett. Serien består blant annet av skjenk, skap, vitrineskap og TV-benk. Finnes i flere farger. Serien er laget av en kombinasjon av heltre og finert eik som er nøytraloljet eller sortbeiset. Kan bestilles i oljet eik. Lys kan kjøpes til skap og skjenk.
Produktfordeler
Disse tårninspirerte vintage-skapene er laget av eik, hvor du kan velge mellom forskjellige farger, noe som gjør at du kan sette ditt personlige preg til ditt hjem. Skapet er designet i rene og skarpe linjer, som vitner om et moderne, men likevel klassisk design. Med sitt høye slanke utseende, har vinskapet en fordel ved at den ikke fyller og opptar mye plass på rommet. Dens praktiske dører utstyrt med glass, gjør det enkelt å vise de tingene du synes skal skinne gjennom. Skuffen nederst lar deg også lagre ting som ikke trenger å bli sett.
 • Nøytraloljet eller sortbeiset
 • Lys kan kjøpes til
 • To dører
 • To skuffer
 • 5 års garanti på produksjonsfeil
 • Mål og vekt
  1. Dybde 42 cm
  2. Høyde 78 cm
  3. Bredde 104 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse