Skagen hjørneskap

Kabinett malt eik. Hvit, ensfarget. Plate beiset finér (eik). Smoked, lakkert.
På lager
Art. nr.
249111
Pris Kr  17 799
Serie
Stor serie i klassisk og nordisk stil med mange forskjellige elementer til spisestue, stue, kontor, soverom og kjøkken. Skagen er en lekker serie i nordisk hvitt med en touch av naturlige, rustikke råmaterialer. Den har en lys romantisk og klassisk stil som har fått en twist ved å kombinere mørke, karakteristiske råmaterialer fra Norden. Enkle funksjonelle uttrykk med vakre, forarbeidede detaljer. Ta turen innom din lokale Møbelringen butikk for å se utvalget og mulighetene.
Produktfordeler
Skagen hjørneskap fra Canett med 2 dører i hvit, i et lekkert og eksklusivt design. Her får du et flott hjørneskap som kan plasseres i spisestuen, kjøkkenet eller lignende.
 • 5 års garanti på produksjonsfeil
 • Mål og vekt
  1. Dybde 38 cm
  2. Høyde 214 cm
  3. Bredde 76 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse