Skagen kommode m/vinhyller

Kabinett malt eik. Hvit, ensfarget. Plate beiset finér (eik). Smoked, lakkert.
På lager
Art. nr.
231457
Pris Kr  11 499
Serie
Stor serie i klassisk og nordisk stil med mange forskjellige elementer til spisestue, stue, kontor, soverom og kjøkken. Skagen er en lekker serie i nordisk hvitt med en touch av naturlige, rustikke råmaterialer. Den har en lys romantisk og klassisk stil som har fått en twist ved å kombinere mørke, karakteristiske råmaterialer fra Norden. Enkle funksjonelle uttrykk med vakre, forarbeidede detaljer. Ta turen innom din lokale Møbelringen butikk for å se utvalget og mulighetene.
Produktfordeler
Skagen kommode i hvitmalt tre og bordplate i natur. Kommoden har 2 praktiske vinhyller med plass til 6 vin. Vinhyllene kan trekkes ut, så du lett kan få oversikt over hjemmets vinutvalg. Under den rustikke bordplaten befinner det seg en smal plate, som kan trekkes ut, og som du kan støtte vinflasken på, når den skal åpnes.
 • 5 års garanti på produksjonsfeil
 • Mål og vekt
  1. Dybde 62 cm
  2. Høyde 86 cm
  3. Bredde 70 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse