Skagen vinskap

Kabinett malt eik. Hvit, ensfarget. Plate beiset finér (eik). Smoked, lakkert.
På lager
Art. nr.
219912
Pris Kr  15 799
Serie
Stor serie i klassisk og nordisk stil med mange forskjellige elementer til spisestue, stue, kontor, soverom og kjøkken. Skagen er en lekker serie i nordisk hvitt med en touch av naturlige, rustikke råmaterialer. Den har en lys romantisk og klassisk stil som har fått en twist ved å kombinere mørke, karakteristiske råmaterialer fra Norden. Enkle funksjonelle uttrykk med vakre, forarbeidede detaljer. Ta turen innom din lokale Møbelringen butikk for å se utvalget og mulighetene.
Produktfordeler
Vakkert vitrineskap med innebygget vinreol. Skapet har plass til i alt 32 flasker med god vin. Dette er et møbel som er som skapt for den ekte vinelsker. Øverst i vitrinen er det to rom, hvor det ene har en skapsdør og det andre er åpent. Det er også mulighet for å trekke ut en mindre bordplate og derfor adskille den øverste del av vitrinen fra vinreolen. Ta turen innom din lokale Møbelringen-butikk for å se utvalget og mulighetene.
 • 5 års garanti på produksjonsfeil
 • Mål og vekt
  1. Dybde 45 cm
  2. Høyde 150 cm
  3. Bredde 110 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse