Abisko skjenk

Hvitlakkert, massiv tre/MDF/finér. Softclose.
På lager
Art. nr.
263704
Pris Kr  11 995
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Mavis henter sin insprasjon fra den nordiske stilen i serien Abisko. Abisko-serien er laget i materialene MDF, massivt tre og finér, som består av: Ask, valnøtt, kirsebær og lønn. Detaljer som håndtak i elgskinn, kjennetegner den typiske elegansen i et møbel fra Mavis. I tillegg til å produsere ekstra solid håndverk, understreker Mavis bærekraft og miljøbevissthet med materialer fri for skadelige stoffer. Møbelene kommer ferdigmontert.
Produktfordeler
Mavis skjenk er et stilren og klassisk møbel i nordisk design. Den hvitlakkerte skjenken er dekorert med skinnhåndtak i svensk elgskinn. Dette er en tøff detalj som får skjenken til å skille seg ut. Du kommer garantert til å ha stor glede av denne skjenken i mange år.
 • Softclose i dører
 • Lærhåndtak i svensk elgskinn
 • Ben i massiv ask/bjørk
 • Styrket med kryssfinér i skuff for stabilitet
 • Mål og vekt
  1. Dybde 45 cm
  2. Høyde 112 cm
  3. Bredde 100 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse