AANNØ AS
AANNØ AS

Beta vitrineskap

Modell 332 i hardvoksoljet eik. Med lys og dimmer.
På lager
Art. nr.
232193
Pris Kr  15 399
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Aannø Beta er en serie med norskproduserte kvalitetsmøbler. Aannø Beta er en komplett møbelserie for spisestue og TV-krok. Høye, skråstilte bein, herdet glass, LED lys, satinfarget metall innrammet av rette linjer. Hvitoljet er lett, moderne nordisk, valnøttfarget er mer klassisk. Aannø Beta har mange fasetter. Kjøp et enkeltprodukt, innred hele stuen, eller kombiner med møbler fra Aannøs andre serier.
Produktfordeler
Aannø Beta vitrineskap er stilren og elegant møbel for spisestuen. Aannø Beta har mange fasetter. Kjøp et enkeltprodukt, innred hele spisestuen, eller kombiner med møbler fra våre andre serier. Vitrineskapet leveres ferdig montert. Du må bare sette på sokkel og handtak. Møbelet leveres i hvitoljet eik og valnøttfarget. LED lys er standard.
 • Del av serie
 • Dører med demping og inntrekk
 • Skuff med demping og inntrekk
 • LED lys med dimmer
 • Leveres montert
 • Mål og vekt
  1. Dybde 42 cm
  2. Høyde 191 cm
  3. Bredde 55 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse