AANNØ AS
AANNØ AS

Beta høy skjenk

Modell 412. Hardvoksoljet eik, m/lys/dimmer (hvitoljet)
På lager
Art. nr.
232191
Pris Kr  19 069
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Aannø Beta er en serie med norskproduserte kvalitetsmøbler. Aannø Beta er en komplett møbelserie for spisestue og TV-krok. Høye, skråstilte bein, herdet glass, LED lys, satinfarget metall innrammet av rette linjer. Hvitoljet er lett, moderne nordisk, valnøttfarget er mer klassisk. Aannø Beta har mange fasetter. Kjøp et enkeltprodukt, innred hele stuen, eller kombiner med møbler fra Aannøs andre serier.
Produktfordeler
Aannø Beta er en stilren og elegant skjenk, med et nordisk inspirert design. Skjenken leveres ferdig montert. Du må bare sette på sokkel og handtak. Skjenken leveres i hvitoljet eik og valnøttfarget. Standard leveres det trehylle i glasskapet, men vi kan mot et pristillegg levere glasshylle og LED lys. Sterk voksolje som holder lenge. Produktet skal ikke behandles før det tas i bruk.
 • Herdet glass
 • Dører med demping og inntrekk
 • LED lys med dimmer
 • Leveres montert
 • Mål og vekt
  1. Dybde 42 cm
  2. Høyde 139 cm
  3. Bredde 157 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse