ROWICO AB
ROWICO AB

Filippa vitrineskap

Hvitvasket eik. 2 dører, 2 skuffer.
På lager
Art. nr.
261938
Pris Kr  10 999
Serie
Det lyser nordiske møbeltradisjoner av Filippa-serien fra Rowico. Filippa-serien inkluderer blant annet vitrineskap, skjenk, kommode og nattbord. Her får du en møbelserie i massiv eik, med ben i enten oljet eik, hvitvasket eik eller hvitlakkert. Alt i samme delikate, nordiske formspråk. Dempet lukking av skuffer og dører. Leveres ferdigmontert.
Produktfordeler
Filippa et moderne vitrineskap i nordisk design. Dette er et stilig skap som gir stuen din en varme og eleganse med sin stilfulle utforming. Skapet har fine detaljer som blant annet retroinspirerte skråben. Med 2 glassdører og 2 skuffer er vitirineskapet et ideelt oppbevaringsmøbel.
 • Whitewash eik
 • Dører og skuffer med dempet lukking
 • Leveres ferdigmontert
 • Mål og vekt
  1. Dybde 40 cm
  2. Høyde 140 cm
  3. Bredde 81 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse