Oslo skjenk

Hvit/eik struktur. Med 2 dører og 1 skuff. Metalluttrekk i skuff. Ben i massiv eik.
På lager
Art. nr.
243920
Pris Kr  2 099
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Oslo er bred serie i klassisk moderne design bestående av mange forskjellige møbler, som passer inn i de fleste rom i hjemmet. To fargekombinasjoner: hvit/eik og hvit/sort. Med sin folierte overflate er den lett å holde ren og fri for fingermerker. Metalluttrekk i skuffer, ben i massiv eik. Enkel montering. Oslo-møblene er fine å kombinere sammen. Serien leveres av Tvilum, som spesialiserer seg på å levere klassisk, flat-pack møbler til en god pris.
Produktfordeler
Moderne hvit skjenk fra Tvilum. Skjenken har 2 dører og 1 skuff, og passer perfekt med resten av Delta-serien. Skjenken er i skandinavisk stil, med lyse fargevalg og med sin folierte overflate er de lette å holde rene og fri for fingermerker. • 2 dører og 1 skuff • Foliebelagt sponplate
Mål og vekt
  1. Dybde 39,1 cm
  2. Høyde 81,7 cm
  3. Bredde 98,6 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse