Oslo vitrineskap

Vitrine bred m/2 skuffer + 2 rammedører + 2 glasshyller. Sort/hvit.
På lager
Art. nr.
274661
Pris Kr  4 399
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Oslo er bred serie i klassisk moderne design bestående av mange forskjellige møbler, som passer inn i de fleste rom i hjemmet. To fargekombinasjoner: hvit/eik og hvit/sort. Med sin folierte overflate er den lett å holde ren og fri for fingermerker. Metalluttrekk i skuffer, ben i massiv eik. Enkel montering. Oslo-møblene er fine å kombinere sammen. Serien leveres av Tvilum, som spesialiserer seg på å levere klassisk, flat-pack møbler til en god pris.
Produktfordeler
Delta vitrineskap er et praktisk oppbevaringsmøbel fra Tvilum. Vitrineskapet har et moderne og stilfult design, i en kjent skandinavisk stil. • 2 innv. glasshyller • Maksvekt 10 kg
Mål og vekt
  1. Dybde 39,1 cm
  2. Høyde 200,1 cm
  3. Bredde 98,7 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse