Paris skjenk

Hvit. Med 3 dører, 3 dører og 3 skuffer.
På lager
Art. nr.
182921
Pris Kr  3 999
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Med Paris har du en komplett møbelserie til stuen, soverommet, entréen og spisestuen. Serien er en bred serie i klassisk design som dekker mange behov i hjemmet. Med Paris har det blitt designet en møbelserie som skaper varme, ro og rene omgivelser med sine gjennomgående hvite og naturlige farger, landlig design og romantiske detaljer. Foliert sponplate finnes i hel hvit eller fargekombinasjon hvit med eik topplate. Metalluttrekk i skuffer, dype skuffer og mulighet for høydejustering.
Produktfordeler
Paris skjenk i klassisk design fra Tvilum. 3 store skap gir god oppbevaringsplass. 3 skuffer med ståluttrekk i skuffer. Skuffeskinner i metall. Finnes også i flere varianter. • 3 store skap • God oppbevaringsplass • Metallgrep • Rengjøringsvennlig • Foliebelagt sponplate
Mål og vekt
  1. Dybde 46,1 cm
  2. Høyde 91,66 cm
  3. Bredde 143,7 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse