Paris skjenk

Hvit. Med 3 dører, 7 skuffer og 3 smale hyller.
På lager
Art. nr.
182923
Pris Kr  4 499
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Med Paris har du en komplett møbelserie til stuen, soverommet, entréen og spisestuen. Serien er en bred serie i klassisk design som dekker mange behov i hjemmet. Med Paris har det blitt designet en møbelserie som skaper varme, ro og rene omgivelser med sine gjennomgående hvite og naturlige farger, landlig design og romantiske detaljer. Foliert sponplate finnes i hel hvit eller fargekombinasjon hvit med eik topplate. Metalluttrekk i skuffer, dype skuffer og mulighet for høydejustering.
Produktfordeler
Paris skjenk i klassisk design fra Tvilum. Skjenken har et antikk-lignende metallgrep som gir shabby-chic uttrykk. Laget i hvit melamin. Ståluttrekk i skuffer. God oppbevaringsplass. • Foliebelagt sponplate
Mål og vekt
  1. Dybde 46,1 cm
  2. Høyde 91,66 cm
  3. Bredde 188,6 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse