Paris skjenk

Hvit med 2 smale hyller og 2 dører. Pris gjelder kun "skjenk". Hengemodul er tillegg i pris.
På lager
Art. nr.
183125
Pris nå Kr  1 954 Før Kr  2 299
Spar Kr 345,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-15% Rabatt
Serie
Med Paris har du en komplett møbelserie til stuen, soverommet, entréen og spisestuen. Serien er en bred serie i klassisk design som dekker mange behov i hjemmet. Med Paris har det blitt designet en møbelserie som skaper varme, ro og rene omgivelser med sine gjennomgående hvite og naturlige farger, landlig design og romantiske detaljer. Foliert sponplate finnes i hel hvit eller fargekombinasjon hvit med eik topplate. Metalluttrekk i skuffer, dype skuffer og mulighet for høydejustering.
Produktfordeler
Skjenk i klassisk design fra Tvilum. Skjenken har 2 smale hyller og 2 dører. Perfekt for både stue og kjøkken. Er tilgjengelig i hvit og eik. Kraftig stabilt møbel. Paris-serien fra Tvilum er for deg som foretrekker en klassisk kolleksjon av møbler. Kolleksjonens vakre uttrykk understrekes med sprosser i vitrineskapet og håndtak med et antikk look og utskjæringer. • 2 hyller og 2 dører • Foliebelagt sponplate
Mål og vekt
  1. Dybde 46,1 cm
  2. Høyde 91,66 cm
  3. Bredde 98,8 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse