KVANDE OG NORDVIK
KVANDE OG NORDVIK

Storgård skjenk

Egghvit.
På lager
Art. nr.
208657001
Pris nå Kr  12 105 Før Kr  13 450
Spar Kr 1345,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-10% Rabatt
Serie
Storgård er en romantisk møbelserie med flotte utskjæringer og klassisk design. Her finner du møbler med et særegent preg. Serien består av skap, spisestuer og soveromsmøbler. Hele serien leveres i mange varianter og med mange muligheter. Alle møbler fra Kvande & Nordvik kan leveres i valgfri farge etter NCS-kode. Det er også mulig å tilpasse etter mål på noen av våre modeller. Kvande & Nordvik Møbelfabrikk AS har siden 1968 produsert møbler av norsk furu - et miljøvennlig og fornybart treslag. Ved bruk av moderne teknologi og fremstillingsmetoder er gamle håndverkstradisjoner overført til industriell møbelproduksjon.
Produktfordeler
Storgård skjenk i en vakker og romantisk stil fra Kvande & Nordvik. Skjenken er laget av norskprodusert heltre furu - et miljøvennlig og fornybart treslag. Skjenken har tre skap og tre skuffer som gir rikelig med lagringsplass. Plassere planter, bilder, lysestaker og lignende på skjenken for å skape en koselig atmosfære. • Norskprodusert heltre furu • God plass til oppbevaring • Kan leveres i valgfri farge, og flere varianter
Mål og vekt
  1. Dybde 47 cm
  2. Høyde 73 cm
  3. Bredde 159 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse