KVANDE OG NORDVIK
KVANDE OG NORDVIK

Storgård vitrineskap

Egghvit, glasshyller
På lager
Art. nr.
208654002
Pris nå Kr  29 160 Før Kr  32 400
Spar Kr 3240,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-10% Rabatt
Serie
Storgård er en romantisk møbelserie med flotte utskjæringer og klassisk design. Her finner du møbler med et særegent preg. Serien består av skap, spisestuer og soveromsmøbler. Hele serien leveres i mange varianter og med mange muligheter. Alle møbler fra Kvande & Nordvik kan leveres i valgfri farge etter NCS-kode. Det er også mulig å tilpasse etter mål på noen av våre modeller. Kvande & Nordvik Møbelfabrikk AS har siden 1968 produsert møbler av norsk furu - et miljøvennlig og fornybart treslag. Ved bruk av moderne teknologi og fremstillingsmetoder er gamle håndverkstradisjoner overført til industriell møbelproduksjon.
Produktfordeler
Storgård 4-dørs framskap fra Kvande & Nordvik. Framskapet er en elegant og praktisk måte å oppbevare glass og porselen på. Skapet er stort, med en overdel med glassdører og underdel med skap og skuffer. Her kan du vise fram dine favoritter som vaser, vinglass og skåler, og samtidig ha gode skjulte oppbevaringsmuligheter. Kombiner gjerne med andre møbler i samme serie for en stilmessig fulltreffer. • Norskprodusert heltre furu • Leveres med led lys og dempehengsler • Kan leveres med tett sokkel • Kan leveres i valgfri farge, og flere varianter.
Mål og vekt
  1. Dybde 47 cm
  2. Høyde 194 cm
  3. Bredde 203 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse