KVANDE OG NORDVIK
KVANDE OG NORDVIK

Storgård vitrineskap

Egghvit. Med glasshyller
På lager
Art. nr.
208656004
Pris nå Kr  22 950 Før Kr  25 500
Spar Kr 2550,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-10% Rabatt
Serie
Storgård er en romantisk møbelserie med flotte utskjæringer og klassisk design. Her finner du møbler med et særegent preg. Serien består av skap, spisestuer og soveromsmøbler. Hele serien leveres i mange varianter og med mange muligheter. Alle møbler fra Kvande & Nordvik kan leveres i valgfri farge etter NCS-kode. Det er også mulig å tilpasse etter mål på noen av våre modeller. Kvande & Nordvik Møbelfabrikk AS har siden 1968 produsert møbler av norsk furu - et miljøvennlig og fornybart treslag. Ved bruk av moderne teknologi og fremstillingsmetoder er gamle håndverkstradisjoner overført til industriell møbelproduksjon.
Produktfordeler
Storgård 3-dørs vitrineskap fra Kvande & Nordvik. Storgård vitrineskap er et stilig skap med mange fine detaljer. Skapet er stort med en overdel med glassdører og underdel med skap og skuffer. Her kan du vise fram dine favoritter som vaser, vinglass og skåler, og samtidig ha gode skjulte oppbevaringsmuligheter. Kombiner gjerne med andre møbler i samme serie for en stilmessig fulltreffer. • Norskprodusert heltre furu • Leveres med led-lys og dempehengsler. • Fabrikkmontert. skapene kan også leveres som skjenk. • Kan leveres med tett sokkel.
Mål og vekt
  1. Dybde 47 cm
  2. Høyde 194 cm
  3. Bredde 159 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse