Lynne skap

Modell M595-E eik. Hvitoljet. 2 glassdører, 1 tredør og 4 skuffer.
På lager
Art. nr.
212796001
Pris nå Kr  15 209 Før Kr  16 899
Spar Kr 1690,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-10% Rabatt
Serie
Lynne-serien er møbler laget av ekte håndarbeid fra Danmark. Serien består av spisestuebord, stoler, skjenk og buffeskap i heltre eik eller bøk i flere behandlinger. Lynne-serien er en fleksibel møbelserie som gir deg muligheten til å designe dine egne møbler etter dine behov. Bord kan bestilles på mål etter ditt ønske, samt ulike bordplatetykkelser og benalternativer. Du kan velge mellom en rekke ulike dører, skuffer, størrelser, ben og finish. Leveres i mange behandlinger og flere tekstiler på stolsetene. Bordet kan også leveres i laminat. Her er det mange muligheter. Ta turen innom din nærmeste Møbelringen-butikk for å se mulighetene og utvalget.
Produktfordeler
Nordisk stil i hjemmet får du med enkelt lyst treverk. Lynne bufféskap har et godt samspill mellom form og funksjon og gir derfor plass til oppbevaring, og samtidig virker den som et stilfullt element i innredningen. • Heltre eik eller bøk • Kan leveres med flere farger/behandlinger
Mål og vekt
  1. Dybde 40 cm
  2. Høyde 133 cm
  3. Bredde 95 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse