WoodStory Urban skap

Modell N30 skap 2 glassdører, 1 tredør, 3 skuffer. Farge C20 gråbrun ask, vegg og front 3 i rust, sortmalte u-ben, push.
På lager
Art. nr.
264347005
Pris Kr  27 099
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Denne serien er et moderne tillegg til WoodStory-Classic serien. I Woodstory Urban finner du smarte oppbevaringsmøbler med et bredt utvalg av størrelser og utforminger. Du har her mulighet til å velge farge og ben, men også spennende laminat med rust eller betong-look, eller eksklusiv messing. Du kan også velge laminat overflate på småbordene i samme serie, eller på ileggsplatene til de smarte WoodStory Urban spisebordene. Spisebordene fåes med synkrontuttrekk og oppbevaring av ileggsplatene. Du kan få både rundt eller rektangulært bord med mulighet for utvidelse eller endeplater. Ønsker man et bord som endrer karakter kan du velge laminat med rust. WoodStory Urban gir deg muligheten til å skape et unikt bord.
Produktfordeler
WoodStory er et konsept du bare får hos Møbelringen. Med WoodStory designer du ditt eget møbel som passer ditt hjem og dine behov. I vårt arbeid med WoodStory-serien er nøkkelordene kvalitet og valgfrihet og skreddersøm. Trenden med å bringe naturen inn i hjemmet og bruke organiske elementer i interiøret gjør møblene godt på vei til å bli en moderne klassiker.
 • 5 års garanti
 • Ask eller eik
 • Mange farger
 • Velg fronter i rust, betong eller messing laminat
 • Ben i treverk eller sort, industri eller børstet rustfritt stål
 • Leveres ferdigmontert
 • Mål og vekt
  1. Dybde 40 cm
  2. Høyde 200 cm
  3. Bredde 102 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse