Alpha vitrineskap

Oppsett Alpha 8 i hvitpigmentert eik. Med LED-lys, frostet glass, smarte skuffer og TV-benk.
På lager
Art. nr.
245985
Pris Kr  20 870
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Alpha er ekte finsk håndverk på sitt aller beste! Her tilvirkes møbler med et tidløst formspråk, og en kvalitet som både kjennes og synes. Alpha kommer i en mengde varianter, og du bygger din egen løsning med stammer, dører og skuffer. Du kan velge mellom flere farger og finisher; hvit lakk, hvit eik, eik natur, valnøtt og sort ask. Alpha leveres med tredører med eller uten profil og lekre glassdører med ramme i tre. Du kan også velge flotte glasshyller i frostet glass, LED belysning eller topplater av glass eller stenkompositt.
Produktfordeler
Alpha vitrineskap gir deg en funksjonell oppbevaringsmøbel til ditt hjem. Vitrineskapet gir hjemmet ditt kvalitet og tidløst skandinavisk formspråk. Bygg ditt eget vitrineskap med alle de ulike valgmulighetne som finnes.
 • Hvitpigmentert eikefinér
 • Mål og vekt
  1. Dybde 37,5 cm
  2. Høyde 198 cm
  3. Bredde 206 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse