Sunniva hvilestol / ørelappstol

Arm A. Uten kappe. Eikevik 06 grå, fransksøm, skrå B, eik hvitoljet. Krakk/pall er tillegg i pris.
På lager
Art. nr.
257647001
Pris Kr  14 595
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Sunniva er en norskprodusert møbelserie som passer godt inn i de fleste hjem. Serien består av 3-seter, 2-seter, stol, hjørneseksjon, ørelappstol og krakk. Her kan du sette sammen ditt møbel etter individuelle ønsker og behov. Velg mellom tre forskjellige armlener og flere forskjellige bein eller kappe. I tillegg kan man velge blant forskjellige puteløsninger, sømløsninger og selvfølgelig blant mange forskjellige tekstiler, noe som til sammen bidrar til at møbelet kan fremstå med vidt forskjellig uttrykk. Men uansett hvilket valg man tar så vil en ha de samme gode sitteegenskapene, og putene vil ha den samme holdbare kvalitet og spenst som kun formstøpte kaldskumputer gir. Sofaen har fjærende underlag med polstring over, både i sete og rygg.
Produktfordeler
Sunniva ørelappstol med tilhørende krakk. Stolen er har mange valgmuligheter og lang levetid. Fjæringsmotstanden gjør at du ikke synker langt ned i puten, og kommer deg lett opp av møblene. Stolen har formstøpte puter som holder den samme gode spensten i minimum 10 år. Putene er vendbare og har avtagbare trekk.
 • Rammer i kryssfiner/heltre m/nosagfjærer
 • Puter i formstøpt kaldskum i sete, rygg og vange
 • Tekstil i 76% ull, 18% lin/viskose, 6% polyamid
 • Ben i heltre eik eller bøk
 • 10 år garanti på puter og konstruksjon
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 46 cm
  2. Dybde 80 cm
  3. Høyde 109 cm
  4. Bredde 85 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse