Happy stol

Tekstil Medallion grey, eik sortbeiset ben. Uten vanger.
På lager
Art. nr.
255218005
Pris Kr  6 399
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Flere armlener
Serie
Happy er en sofaserie med mange muligheter. Velg mellom to forskjellige vanger. Velg mellom mange forskjellige stoffer og farger i ulike prisgrupper. Velg mellom benfargene ubehandlet eik, oljet eik, gråoljet eik, hvitoljet eik, røkt eik, valnøtt og sort. Velg mellom standard eller konvolutt puter i rygg. Tilbehør som midtarmlenpute er med på å øke komforten i din sofa. Seteputer med dun og nozag fjæring i treramme for beste sittekomfort. Ta turen innom din nærmeste Møbelringen-butikk å se på de mange valgmulighetene.
Produktfordeler
Happy stolen komplementerer Happy sofa i samme design og komfort. Stolen har et stilig tekstilmønster som skiller seg ut fra andre. Men er tilgjengelig i en rekke farger og tekstiler. Seteputer med duntop for myk og bra sittekomfort. • Treramme med nozag • Skumkjerne med duntop i sete • Duntop i rygg • Dansk design
Mål og vekt
  1. Sittehøyde 47 cm
  2. Dybde 87 cm
  3. Høyde 89 cm
  4. Bredde 80 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse