Sara krakk

Varm grønn, fløyel.
På lager
Art. nr.
273762
Pris Kr  1 495
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Sara-serien består av en nydelig stol og tilhørende fotskammel til stuen eller i et hyggelig leserom. Serien har et klassisk design og finnes i vakker velour eller i polyester. Bena er i sort Bjørk tre. Mix og match de forskjellige fargene og strukturene som du måtte ønske, her setter kun fantasien grenser. Stoffet er av høy kvalitet og er egnet for intensiv bruk. Lenestol og fotskammel passer sammen som hånd i hanske!
Produktfordeler
Stuekrakken Sara leveres av danske De Eekhoorn. Puffen har et eksklusivt skandinavisk design med en enkel avrundet form og grafiske linjer. Sittepuffen kan for eksempel brukes sammen med Sara stol fra samme serie, som en forlengelse av sofaen, en ekstra sitteplass ved stuebordet eller som en dekorativ sitteplass på soverommet. Uansett hvor du velger å plassere den lille puffen så gir den luksuriøse vevde bomullsveluren en varm og sofistikert følelse til innredningen!
 • Velg mellom forskjellige farger
 • Mål og vekt
  1. Dybde 36 cm
  2. Høyde 41 cm
  3. Bredde 56 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse