Sara stol

Tekstil varm grønn.
På lager
Art. nr.
270597
Pris Kr  2 995
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Sara-serien består av en nydelig stol og tilhørende fotskammel til stuen eller i et hyggelig leserom. Serien har et klassisk design og finnes i vakker velour eller i polyester. Bena er i sort Bjørk tre. Mix og match de forskjellige fargene og strukturene som du måtte ønske, her setter kun fantasien grenser. Stoffet er av høy kvalitet og er egnet for intensiv bruk. Lenestol og fotskammel passer sammen som hånd i hanske!
Produktfordeler
Sara lenestol fra De Eekhoorn skinner med sitt klassiske design og dyrebare fløyel. Utvalget av friske og rolige farger sikrer at du finner den rette lenestolen for ditt interiørdesign. Sara lenestol av De Eekhoorn har svarte ben. Fløyels polyesterbelegg er tilgjengelig i varmegrønn (slamgrønn) og oker (gul). Finnes også i matchende krakk.
 • Velg mellom forskjellige farger
 • Mål og vekt
  1. Dybde 70 cm
  2. Høyde 71 cm
  3. Bredde 59 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse