Mody stol

Tekstil Classic Velvet rust, sorte ben.
På lager
Art. nr.
274534002
Pris Kr  5 799
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Mody stol er en nett stol med et moderne tøft design. Mody har en god komfort og leveres i flere forskjellige tekstiler og mange farger. Leveres med et tøft stålunderstell i svart eller svingunderstell. Mody har også vendbar pute i sete. Mody stol og Lazy sofa passer utmerket sammen med hverandre. Ta turen innom din nærmeste Møbelringen-butikk for å se mulighetene.
Produktfordeler
Mody stol er en moderne og elegant stol fra Scapa, med metallramme og trekk i myk fløyel. Stolen er behagelig og har en god sittekomfort takket være sin sittevinkel og de myke putene i fløyel. Står perfekt sammen med Lazy 3-seter, men er fin å plassere alene som et fargerikt blikkfang. • Fløyel
Mål og vekt
  1. Dybde 73 cm
  2. Høyde 78 cm
  3. Bredde 74 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse