Ebba stol

Tekstil Meda lion, ben sort.
På lager
Art. nr.
274463004
Pris Kr  2 495
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Ebba er en liten og nett moderne stol med et klassisk uttrykk. Det er en dekorativ stol, med fine detaljer og knapper I ryggen. Stolen leveres i tekstilet Meda som finnes i mange flotte farger. Ebba har en god komfort og passer I de fleste rom. Ta turen innom din nærmeste Møbelringen-butikk for å se mulighetene.
Produktfordeler
Ebba stol er en moderne og tøff stol fra Scapa. Stolen er har en god sittekomfort og er behagelig og myk med trekk i myk fløyel. Stolen har et spennende design og passer utmerket som et fargerikt blikkfang. Kan bestilles i flere forskjellige farger. Passer utmerket i gangen, på enden av et bord, eller ved siden av sofaen, for å friske opp i stuen. • Finnes i flere forskjellige farger
Mål og vekt
  1. Sittehøyde 42 cm
  2. Dybde 70 cm
  3. Høyde 86 cm
  4. Bredde 75 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse