KVANDE OG NORDVIK
KVANDE OG NORDVIK

Storgård hvilestol

Sort. Provence antikk underfarge. Naustvik koks. Pris gjelder kun stol. Skammel selges separat.
På lager
Art. nr.
207023001
Pris nå Kr  11 475 Før Kr  12 750
Spar Kr 1275,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-10% Rabatt
Serie
Storgård er en romantisk møbelserie med flotte utskjæringer og klassisk design. Her finner du møbler med et særegent preg. Serien består av skap, spisestuer og soveromsmøbler. Hele serien leveres i mange varianter og med mange muligheter. Alle møbler fra Kvande & Nordvik kan leveres i valgfri farge etter NCS-kode. Det er også mulig å tilpasse etter mål på noen av våre modeller. Kvande & Nordvik Møbelfabrikk AS har siden 1968 produsert møbler av norsk furu - et miljøvennlig og fornybart treslag. Ved bruk av moderne teknologi og fremstillingsmetoder er gamle håndverkstradisjoner overført til industriell møbelproduksjon.
Produktfordeler
Kvande & Nordvik Møbelfabrikk AS har siden 1968 produsert møbler av norsk furu - et miljøvennlig og fornybart treslag. Ved bruk av moderne teknologi og fremstillingsmetoder er gamle handverkstradisjoner overført til industriell møbelproduksjon. Dette gir møbler av høy kvalitet til riktig pris. Her ser du Storgård glidestol i en sort antikkmalt utgave med naustvik koks stoff. I tillegg kan du velge mellom en rekke forskjellige overflatebehandlinger. Ta turen innom Møbelringen for å se mulighetene.
Mål og vekt
  1. Dybde 70 cm
  2. Høyde 104 cm
  3. Bredde 71 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse