Emilie stol

Tekstil Bella Grey, metall ben. Uten kappe og swing. Pris gjelder kun stol, pall selges separat.
På lager
Art. nr.
213225026
Pris Kr  7 999
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Klassisk stol og krakk med mange anvendelsesmuligheter. Velg mellom flere forskjellige stoffer i 5 prisgrupper og forskjellige hudkvaliteter i 3 grupper. Velg mellom benfargene ubehandlet eik, oljet eik, gråoljet eik, hvitoljet eik, røkt eik, valnøtt, sort og alu. Stolen har regulerbar rygg. Unik sittekomfort. 35 kg. støpt kaldskum i setet for lang levetid.
Produktfordeler
Emily stuestol er en klassisk stol med regulerbar rygg. Stolen gir god sittekomfort med skum i sete og rygg. Stolen har en tidløs utførelse og passer inn i de fleste hjem. En krakk i samme utførelse kan kjøpes i tillegg. Ved å kombinere hvilestol og krakk kan du slappe ekstra godt av. • Støpt skum i sete og rygg • Dansk design
Mål og vekt
  1. Sittehøyde 45 cm
  2. Dybde 83 cm
  3. Høyde 104 cm
  4. Bredde 76 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse