Eton hvilestol

Tekstil Ranch mole 6134, ben BH sort/chrome.
På lager
Art. nr.
244410011
Pris Kr  4 999
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Eton hvilestol er i et tidløst, klassisk Howard-design. Stolen har myke avrundede former og en god sittekomfort. Eton stolen har et stort utvalg av tekstiler. Ben med eller uten hjul etter eget ønske. Eton har kaldskum i setepute.
Produktfordeler
Eton hvilestol er i et tidløst, klassisk Howard-design. Stolen har myke, avrundede former med dreide treben og hjul. Putene er vendbare i sete, noe som forlenger levetiden og en god komfort på stolen. Velg mellom flere stoffer og farger på ben. • Leveres i utvalgte tekstiler • Heltre oppbygging i ramme • Jazz Mix tekstilet har du en rekke faste kombinasjoner på farge på stol og knapper
Mål og vekt
  1. Sittehøyde 45 cm
  2. Dybde 97 cm
  3. Høyde 105 cm
  4. Bredde 77 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse