BRUNSTAD AS
BRUNSTAD AS

Delta Adventure Point hvilestol m/skammel

Black standard, eik hvitoljet.
På lager
Art. nr.
249135001
Pris Kr  0
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Med den innebygde trinnløse glidefunksjonen og den aktive nakkestøtten, vil du oppleve en unik sittekomfort, med en komfortabel og god ergonomisk støtte uansett hvilken posisjon du velger. Det finnes seks ulike Delta-stoler. Den største forskjellen er om stolen har svingunderstell eller fire ben og om den har polstret armlener eller ikke. Alle variantene som står på fire ben, kan også fås som Large utgaver. Delta-stolene kan også leveres med to dekorative knapper i ryggen og integrert nakkepute, da heter den Button. Finnes i modellene Adventure, Comfort, Harmony, Legend, Pluss, Swing, Point og Button. Velg mellom hud, tekstil eller fåreskinn. Kommer i variantene lav, original og large. Finn den modellen som passer deg best!
Produktfordeler
Med sitt enkle og klassiske formspråk har Delta blitt en etablert klassiker. Delta Adventure Point er et helhetlig møbel der eksklusivt håndverk gjenspeiler det ypperste av design og uttrykk, som skapt for Møbelringens mange bevisste kunder. Stolen med tidløs design, kan du kan ha stor glede av et helt liv. Tilhørende skammel følger med.
 • Fomstøpt rygg/sete
 • Ben/vange i laminert treverk
 • Button variant med knapper
 • Mål og vekt
  1. Measurement 1 50 cm
  2. Sittehøyde 44 cm
  3. Dybde 90/42 cm
  4. Høyde 103/40 cm
  5. Bredde 69/53 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse