BRUNSTAD AS
BRUNSTAD AS

Delta Legend Hvilestol

Classic Mocca, eik oljet (Pris gjelder kun stol. Krakk selges separat)
På lager
Art. nr.
101036012
Pris Kr  17 699
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Med den innebygde trinnløse glidefunksjonen og den aktive nakkestøtten, vil du oppleve en unik sittekomfort, med en komfortabel og god ergonomisk støtte uansett hvilken posisjon du velger. Det finnes syv ulike Delta-stoler. Den største forskjellen er om stolen har svingunderstell eller fire ben og om den har polstret armlener eller ikke. Alle variantene kan fåes som Large utgaver. Finnes i modellene Adventure, Comfort, Harmony, Legend, Pluss, Swing og Motion (fåes kun hos Møbelringen). Velg mellom hud, tekstil eller fåreskinn. Kommer i variantene lav, original og large. Finn den modellen som passer deg best!
Produktfordeler
Med sitt enkle og klassiske formspråk har Delta blitt en etablert klassiker. Hvilestolen er laget av materialer av beste kvalitet som gir en fantastisk sittekomfort. Delta hvilestol fra norske Brunstad er en stol med tidløs design, som du kan ha stor glede av et helt liv.
 • Fomstøpt rygg/sete
 • Ben/vange i laminert treverk
 • Button variant med knapper
 • Mål og vekt
  1. Measurement 1 50 cm
  2. Sittehøyde 44 cm
  3. Dybde 90 cm
  4. Høyde 103 cm
  5. Bredde 69 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse