BRUNSTAD AS
BRUNSTAD AS

Sting stol m/vipp

Fenice antrazit, 5-fot-sokkel matt chrome. Pris eks. skammel.
På lager
Art. nr.
132271177
Pris Kr  14 999
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Sting - serien fra Brunstad består av stol og tilhørende skammel. Stolryggen kan reguleres i høyden etter eget behov. Stolen har vippefunksjon og kan svinges 360° på et understell i enten matt krom, sortlakkert stål eller tre. Tilhørende skammel i samme design, er også en kjekk valgmulighet. Sting-serien finnes i en mengde farger og stoffkvaliteter. Sting-serien finnes i en mengde farger og stoffkvaliteter.
Produktfordeler
Sting stol er en smart og moderne stol i et retroinspirert design. Sting er tildelt det prestisjefulle Merket for god design, og har en unik sittekomfort, solid konstruksjon og lang levetid. Passer utmerket til Stream sofa. Brunstad lager norskproduserte møbler med solid håndverk, utmerkede materialer og skandinavisk design.
 • Med vippefunksjon i setet
 • Regulerbar rygg
 • Tilhørende skammel
 • Mål og vekt
  1. Dybde 78 cm
  2. Høyde 83 cm
  3. Bredde 76 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse