STRESSLESS
STRESSLESS

Stressless® City hvilestol

Lav. Tekstil Linden 71 Light Blue. Med Balace Adapt.
På lager
Art. nr.
274732003
Pris Kr  9 840
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Stressless hvilestoler gir deg en enestående sittekomfort. Stolen følger dine bevegelser, uten bruk av hendler og spaker. Den ergonomisk formede rammen har innebygde funksjoner som sørger for at korsrygg og nakke alltid har riktig støtte. Modellen har en vuggefunksjon som øker komforten ytterligere. Du kan velge mellom mange ulike design, flere størrelser og ulike typer understell i et stort utvalg farger og teksturer. 3 størrelser på modellene med Signature understell. Modellene leveres i alle Stressless® hud- og tekstilkvaliteter. Synlig treverk er bøk, og du kan velge mellom åtte beisfarger.
Produktfordeler
Stressless City er en slank og elegant hvilestol fra Ekornes. City gir deg det beste av norsk design sammen med en komfort du bare får i Stressless. Med krom, hud i høyeste kvalitet, og et roterende understell er denne stolen et funn i møbelbutikkene landet rundt. I tillegg leverer vi Stressless City i to sittehøyder og med to rygglengder, slik at den skal være perfekt for deg. Stressless City med høy rygg er perfekt for de avslappende øyeblikkene. Med lav rygg er denne stolen perfekt for venner og familie samlet rundt bordet.
 • Det beste av norsk design
 • Ramme i aluminium
 • Hud eller tekstil i høyeste kvalitet
 • Roterende og gyngende understell
 • Leveres i to sittehøyder og med to rygglengder
 • Trekk i ekte hud eller tekstil av høy kvalitet
 • Understell i aluminium
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 43 cm
  2. Dybde 70 cm
  3. Høyde 87 cm
  4. Bredde 80 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse