STRESSLESS
STRESSLESS

Stressless® Mayfair hvilestol

Tekstil Crocus Charcoal, beisfarge wenge. Tillegg for krakk.
På lager
Art. nr.
108281063
Pris nå Kr  7 008 Før Kr  8 760
Spar Kr 1752,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
-20% Rabatt
Serie
Stressless hvilestoler gir deg en enestående sittekomfort. Stolen følger dine bevegelser, uten bruk av hendler og spaker. Den ergonomisk formede rammen har innebygde funksjoner som sørger for at korsrygg og nakke alltid har riktig støtte. Du kan velge mellom mange ulike design, flere størrelser og ulike typer understell i et stort utvalg farger og teksturer. De fleste Stressless hvilestoler leveres i 3 størrelser og med valgfritt understell. Modellene leveres i alle Stressless® hud- og tekstilkvaliteter. Synlig treverk er bøk, og du kan velge mellom åtte beisfarger.
Produktfordeler
Stressless Mayfair er den myke, elegante lenestolen fra Ekornes. Utseendemessig har Stressless Mayfair det klassiske Stressless-uttrykket du kjenner så godt – elegant og tilbakelent. Stopningen er ekstra myk og behagelig, og er med på å gjøre dette til en av våre mest solgte modeller. Stålrammen har Flexofjærer, som sikrer en svært holdbar konstruksjon og ekstra sittekomfort. Formstøpt polyuretan kaldskum med Comfort Zones gir kroppen akkurat den rette støtten, og vår supermyke polyesterfiber gir ekstra luksusfølelse. Du kan velge mellom ekte hud eller tekstil for å få nøyaktig den finishen du liker best.
 • Flexofjærer i stålrammen
 • Formstøpt polyuretan kaldskum med Comfort Zones
 • Polyesterfiber gir ekstra luksusfølelse
 • Velg mellom ekte hud eller tekstil
 • 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil på innvendige mekaniske deler
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 40 cm
  2. Dybde 73 cm
  3. Høyde 103 cm
  4. Bredde 81 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse