STRESSLESS
STRESSLESS

Stressless® Skyline hvilestol

Hud Batick Snow, beisfarge wenge. Tillegg for krakk.
På lager
Art. nr.
239326009
Pris nå Kr  12 192 Før Kr  15 240
Spar Kr 3048,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-20% Rabatt
Serie
Stressless hvilestoler gir deg en enestående sittekomfort. Stolen følger dine bevegelser, uten bruk av hendler og spaker. Den ergonomisk formede rammen har innebygde funksjoner som sørger for at korsrygg og nakke alltid har riktig støtte. Modellen har en vuggefunksjon som øker komforten ytterligere. Du kan velge mellom mange ulike design, flere størrelser og ulike typer understell i et stort utvalg farger og teksturer. 3 størrelser på modellene med Signature understell. Modellene leveres i alle Stressless® hud- og tekstilkvaliteter. Synlig treverk er bøk, og du kan velge mellom åtte beisfarger.
Produktfordeler
Stressless Skyline fra Ekornes – en moderne hvilestol med retroinspirerte detaljer. I Stressless Skyline er det en balansen mellom et tradisjonelt og et moderne design. Derfor passer den inn i de fleste miljøer. Stressless Skyline hvilestol får sitt særpreg fra et retroinspirert, moderne putedesign. Sitteopplevelsen er som i alle våre Stressless-modeller, den tar vare på hele kroppen. Den behagelige nakkestøtten kan justeres opp 10 centimeter for å tilpasses brukere med lang rygg.
 • Formstøpt polyuretanskum rundt ergonomisk formet
 • Stålramme som er påspent Flexo-fjærer
 • Myk skumdyne og fiber
 • Trekk i ekte hud eller tekstil av høy kvalitet.
 • Understell i aluminium og beiset og lakkert bøk
 • 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil på innvendige mekaniske deler
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 42 cm
  2. Dybde 72 cm
  3. Høyde 99 cm
  4. Bredde 84 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse